Om mig

Jeg har altid lavet hjemmesider. Jeg lavede i 1998 en af de første skolehjemmesider i Danmark til Torslev Centralskole, Østervrå. De første sider jeg lavede blev lavet i notesblok med HTML koder. Senere kom programmet Frontpage til. 

På handelsskolens kursuscenter var jeg med til at udvikle et kursus i ASP/javascript og databasedrevne hjemmesider. Den viden jeg havde fået her brugte jeg senere til at lave en databasedrevet hjemmeside over praktiksteder til pædagoguddannelsen i Hjørring. Praktikstederne havde et login. Med dette login kunne de redigere de oplysninger, som de ville præsentere for pædagogstuderende på Hjørring Seminarium.

På Hjørring Seminarium lavede jeg et nyhedsmodul. Et nyhedsmodul til hver afdeling. Et nyhedsmodul, som blev brugt på seminariets Intranet. 

Derefter lavede jeg ikke rigtig noget med hjemmesider i arbejdsøjemed. Men jeg begyndte at forske i de forskellige gratis CMS systemer. Især fik jeg godt styr på JOOMLA. Jeg solgte et par hjemmesider i systemet. 

Jeg har de sidste par år arbejdet med WordPress mest på en privat blog. Jeg kan se, at systemet har potentiale til at blive brugt på hjemmesider for virksomheder. Jeg er er efterhånden ret grundigt inde i systemet, så meget, at jeg er klar til at hjælpe dig i gang med systemet.

På Halvorsminde lavede jeg i 2008 en facebookside. Jeg arbejdede med annoncering og synlighed på Google. Jeg var tovholder på skolens nye hjemmeside og administrerede skolens Instagram konto.

Arbejdet med de sociale medier har de seneste år fyldt mere og mere. Jeg er admin for CCH facebookside og hjemmeside. Jeg hjælper TeamHjørring med facebook og hjemmeside.

Jeg har en god og stor og bred viden indenfor hele denne verden. Jeg håber, at du finder ovenstående dækkende og interessant. Jeg ved, hvad jeg har med at gøre og hjælper dig gerne. Kontakt mig og lad mig give et bud på, hvad jeg kan hjælpe dig med 🙂