IMG 20180628 103845

Søgemaskineoptimering med Googles gratis værktøjer

Kan dine kunder finde din hjemmeside?
Bruger du googles gratis værktøjer til søgemaskineoptimering?
Hvordan er din placering på Google? – hvilke søgeord er sat op på din hjemmeside?

PS: når du køber en hjemmeside af mig er nedenstående en del af den samlede pakke 🙂 Hvis du allerede har en hjemmeside, og vil have hjælp til nedenstående så ring på 31625659 eller mail på maagaard@maagaardweb.dk , så kan vi sammen finde ud hvad du har brug for 🙂

3 “simple” ting, som du selv kan gøre:

1) Tilmeld din hjemmeside Google Search Console (GSC).
GSC viser dig hvordan google ser din hjemmeside. Jeg bruger især GSC til at se, om jeg har sat siden op med de rigtige søgeord. Og så bruger jeg GSC til at se, hvilken position/placering jeg har på de mest almindelige søgemaskiner. Med Yoast plugin i wordpress får du på en nem måde integreret GSC.

Hvis du allerede har WordPress og pluginnet Yoast installeret, så her en ok simpel vejledning til hvordan god forbinder WordPress med Google Search Console – link

Her er en aktuel side, hvis du vil nørde lidt med GSC.

2) Derudover kan det være en god ide at kigge på Google Business for at få den bedst mulige præsentation af din virksomhed i Google.

3) Hvis du har mod på mere så kan/skal du også tilmelde dig Google Analytics. Din hjemmeside skal sættes op med sporingskode. Med analytics kan du nørde i besøgsstatistik (hvem, hvad, hvornår, hvordan). I wordpress kan der installeres et plugin (Monster Insights), der på en nem og overskuelig måde præsenterer statistik fra Google Analytics.

Når du har sat alt op, kan/skal du tjekke hvilke søgeord din side er sat op med. Du skal have udvalgt dine ord og tjekket din placering (se her hvordan) på Google. Over en periode skal du følge denne og forbedre dine ord. Når du har været dette igennem, så kan dine kunder finde dig 🙂 Indsættelse af søgeord på din hjemmeside sker i wordpress med det ovennævnte Yoast-plugin.
Du bør på din hjemmeside have en funktion der muligggør redigering af keywords, både for hjemmesiden, men også for enkeltsider.